Project: Orpheus

Project Orpheus, прототипското дело на Давид Димовски, е една интроспективна, еклектична колекција на музичарот, уметник, автор, активист

Share Button
Повеќе

Project Orpheis во живо на Pin Conference

На 28 декември (сабота) во 21:30 часот Project Orpheus Ве покануваат да го проследите нивниот настап во живо, во склоп

Share Button
Повеќе

Промоцијата на Project Orpheus – VEVO

Промоцијата за официјалниот Vevo канал на Project Orpheus која се одржа во “MKC club&restaurant” проследена со пријатна и интимна атмосвера

Share Button
Повеќе

Project Orpheus со официјален VEVO канал

На 7-ми ноември во сабота во “MKC club&restaurant”, Project Orpheus гордо Ве поканува да бидете дел од промоцијата на нивниот

Share Button
Повеќе