СКОПСКИОТ КОНЦЕРТ НА 2 CELLOS СО НОВ ДАТУМ, 19-ти ОКТОМВРИ, ВИП АРЕНА!

ЗАДОЛЖИТЕЛНО МЕНУВАЊЕ НА ДОСЕГА КУПЕНИТЕ БИЛЕТИ ОД ТРИБИНИ, СО НОВИ! Ве информираме дека скопскиот концерт на една од моментално најголемите

Share Button
Повеќе

РАМПАРАРАМИЗИРАЊЕ, концерт на СУПЕРХИКС во Скопје!

Неповторливите Суперхикс се подготвува целосно да го освежат Скопје на

Share Button
Повеќе

Vlado Georgiev & Toni Cetinski – 18.02.2017 Skopje

Цена на Карти: ДО 15 ФЕВРУАРИ Партер – 600 ден. ( до 15 Февруари )

Share Button
Повеќе