Стотици пријавени и 30 победници на наградниот предизвик на VIVAX

Заврши еден значаен спортски празник, а со него и наградниот предизвик на VIVAX.

Share Button
Повеќе

Јубилејна успешна приказна: 10 години VIVAX во Македонија

Денес, 7ми април, во ресторан „Камник“ во Скопје, тимот на VIVAX 

Share Button
Повеќе