Промоција на „Narro ergo sum / Раскажувам значи постојам“ и изложба на фотографии „Во движење“

На 25 ноември 2015 година во „Концепт 37“ со почеток во 20 часот ќе се одржи двоен настан – промоција

Share Button
Повеќе