Уште 19 дена до Виз Ер Скопски маратон

Остануваат уште 19 дена до најпознатите и најочекуваните настани во Македонија

Share Button
Повеќе

100 дена нѐ делат од Виз Ер Скопскиот маратон

Штафетниот маратон: Одлична можност за градење на тимскиот дух помеѓу колегите и забава со пријателите  Скопје, (26.01.2017)  Полека и сигурно

Share Button
Повеќе