Еве зошто Tesla Model 3 е нај интересната кола

Tesla Model 3 е нај возбудливата кола за 2017-та може да се каже и 2018-та.

Share Button
Повеќе

Тест на Тесла модел X

Дечките од Tested имаат задача да ја тестираат новата Тесла X.

Share Button
Повеќе