Сите предизвици за брендовите, потрошувачите и огласувачкиот пазар во време на вештачка интелигенција

Директно од Њујорк, во Ровињ пристигнува Џејсон Јерциновиќ, визионерски дигитален маркетер и глобален директор за маркетинг иновации во американската агенција

Share Button
Повеќе

BalCannes: Најдобрата агенција од Регионот ќе оди во Кан!

Според изборот на стручно жири најдобрите 25 проекти ќе ја освојат наградата “BalCannes“ Сите агенции за маркетинг и комуникација од

Share Button
Повеќе

Крал Рикард III

22.06 (петок) Претстава Крал Рикард III – Вилијам Шекспир Со театарот Гавела од Загреб. Режија: Александар Поповски „Гавела“ ја крена

Share Button
Повеќе

Здружението Спектрум, организира Денови на македонската култура во Загреб

Од 25 до 28 ноември 2015 година, во Загреб ќе се одржат Деновите на македонската култура во организација на Здружението

Share Button
Повеќе