30 Години Фаготот и Јас – Концерт на Зоран Митев – Македонија/Словенија

На 15-ти Јули, среда, во 20.30 часот, во склоп на Скопското лето, Зоран Митев ќе одржи концерт во Музејот на

Share Button
Повеќе